Svane Køkkenet

Få et moderne og brugbart køkken hos Svane Køkkenet – hvor mulighederne er mange, og kvaliteten i top.
Gå derefter ikke på kompromis, når du skal vælge montør til dit nye køkken.

Det er en stor fordel at vælge en certificeret Svane Køkkenet montør, som kender til design og materialer på lige netop dit nye køkken. Her kan Montagemesteren, som certificerede Svane Køkkenet montører, hjælpe dig det sidste stykke vej, inden det nye køkken skal i brug.

Få et tilbud

Vi kontakter dig typisk næste arbejdsdage.

Få et tilbud

Gå ikke på kompromis med kvaliteten

Læn dig trygt tilbage

Når du har investeret i et nyt, flot køkken fra Svane Køkkenet, er det også vigtigt at det bliver monteret helt rigtigt.

Hos Montagemesteren har vi stor erfaring med montering af Svane Køkkener, så du kan trygt læne dig tilbage og lade os gøre det hårde arbejde.
Vi er den sidste brik, inden drømmekøkkenet skal i brug, og det er derfor en rigtig god idé at vælge nogle montører, som har erfaringen, og som sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde.

Vælg derfor Montagemesteren næste gang du skal have monteret dit Svane Køkken – så kan du trygt læne dig tilbage, og vente på at tage dit nye køkken i brug.

 

Nyt køkken?

Køkkenet er et af boligens vigtigste rum. Det er et af de rum hvor vi opholder os allermest. Alene, og sammen med andre. Derfor skal køkkenet også være et rart sted at være. Hos Svane Køkkenet findes der et hav af muligheder, så du kan få lige præcis det køkken du står og ønsker dig.

Skal køkkenet have en bestemt farve? Skal det være helt klassisk? Skal det have små, finurlige detaljer? Ja, det er helt op til dig. Hos Svane Køkkenet er der noget for enhver smag, og hos Montagemesteren sikrer vi, at dit køkken bliver monteret helt rigtigt, med respekt for detaljen og med masser af erfaring inden for lige netop Svane Køkkenet.

Certificeret Svane Køkkenet-montør

Hos montagemesteren har vi stor af erfaring med Svane Køkkenet, og du kan derfor helt trygt overlade monteringen af dit nye køkken til os. Vi kender materialerne og designet, og kan derfor sikre en høj kvalitet og sikkerhed, når dit nye Svane Køkkenet skal monteres.

Svane Køkkenet har ikke deres egne montører, og de skal derfor sikre sig at deres samarbejdspartnere lever op til den standard som de ønsker.
Montagemesteren er en af de samarbejdspartnere.
Vi sætter en ære i, at levere en god service, og have tilfredse kunder.

Få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt

Vi tilbyder alt fra lille terrasse til totalentreprise. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.
Kontakt os
Menu Luk