Vi tilbyder

Nyt tag

Et nyt tag kan gøre en verden til forskel, i forhold til hvordan dit hus fremstår. Et nyt tag kan give et stilmæssigt løft, men også få resten af huset til at fremstå endnu flottere.
Vil du gerne beskytte dit hus, samt få det til at se flot og indbydende ud, så kontakt Montagemesteren for et uforpligtende tilbud, og snak om mulighederne.

Read more

Udestuer

En udestue er rigtig populær. Det er den af mange forskellige årsager. Nogle af disse årsager er, at udestuen forlænger sommeren med flere måneder, og er et rum med en masse dejligt lys, om vinteren.
Hos Montagemesteren har vi masser af erfaring med renovering, og bygning af udestuer.
Så kan du og din familie bare læne jer tilbage, og nyde jeres nye udestue.

Read more

Ny- og tilbygning

Er det tid til ekstra plads derhjemme? Eller er det tid til at bygge et hus, hvor I kan sætte jeres helt eget præg på indretningen? Så er Montagemesteren de rigtige at kontakte.
Vi kan hjælpe med tilbygninger i stort set alle afskygninger, og sikrer en seriøs og kvalitetsbevidst tilgang til jobbet. Uanset hvor mange kvadratmeter du/I ønsker at få bygget til, så er vi klar med en god service og et seriøst tilbud.

Read more

Renovering

En renovering kan gøre en kæmpe forskel for din nuværende bolig. Hos Montagemesteren har vi masser af erfaring med renovering af huse, i alle afskygninger.

Read more

Carport

En carport har mange funktioner. Den kan bl.a. beskytte din bil mod vind og vejr, give ekstra opbevaringsplads og sikre din cykel og værktøj.
Kontakt Montagemesteren for et uforpligtende tilbud, og en god snak om mulighederne for lige netop dig.

Read more

Terrasse

En terrasse er et absolut must i sommermånederne. Det er her du kan nyde varmen, grillen og det gode selskab.
Montagemesteren har masser erfaring med at bygge terrasser, så kontakt os for en snak om mulighederne.

Read more

Få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt

Vi tilbyder alt fra lille terrasse til totalentreprise. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.
Kontakt os
Menu Luk