Om os

En virksomhed med mange års erfaring

Montagemesteren bygger på flere års positiv udvikling og erfaring. Siden opstart har vi betjent en lang række glade og tilfredse kunder, som er kommet igen og igen.

Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig ‘unge’ og fyldt med gå-på-mod. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed. Vi har valgt, ikke at angive priser her på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen under “Kontakt” og vi vil hurtigst muligt kontakte dig.

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i tømrer- og snedkerarbejde for private og erhverv. Vores primære ekspertiseområder ligger i alt tømrerarbejde for private familier. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at udarbejde specialløsninger, ud fra den enkelte kundes behov og som samtidig er omkostningsbesparende kunden.

Vores vision er enkel:

Vi vil give dig det bedste produkt. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første samtale til det endelige resultat. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der imødekommer vores kunders forvetninger.

Menu Luk